Укрзалізниця випустила мобільний додаток на Android та iOS

18 августа, 2022
Укрзалізниця випустила мобільний додаток на Android та iOS Сохранить

Укрзалізниця разом із Mastercard анонсували запуск мобільного застосунку, в якому можна придбати квитки та відстежувати важливу інформацію.

Застосунок дозволяє забронювати квитки на всі поїзди далекого сполучення в межах України, а також повернути їх, відстежувати зміни в рейсах, оновлення графіків руху, дізнатися про нові маршрути та послуги, або знайти відповіді на актуальні запитання, і навіть зберегти історію подорожей для майбутніх замовлень.

Додаток вже протестували і тепер його можуть завантажити користувачі мобільних пристроїв із операційними системами Android та iOS.

Читайте також: «Додатки до смартфону, з якими легко подорожувати»

При бронюванні квитків через застосунок жодних додаткових комісій не знімається, тому компанія обіцяє користувачам найвигідніші ціни. На вибір пасажирів доступні оплата карткою, через Apple Pay і Google Pay.

Застосунок продовжать покращувати і вже запланований його наступний реліз із розширеним функціоналом. В планах також оновлення сайту, єдиного порталу бортових послуг та покращення онлайн-сервісів перевезення авто, послуг вокзальних портерів, пошуку загублених речей, бронювання лаунжу та подібних.

Фото — Malte Helmhold / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий