Wizz Air оголосив про відкриття нових напрямків у Саудівську Аравію

2 сентября, 2022
Wizz Air оголосив про відкриття нових напрямків у Саудівську Аравію Сохранить

Угорський лоукостер планує запустити рейси на 20 нових маршрутах з Європи до Ер-Ріяда, Джидди та Даммама.

Авікомпанія буде літати із Бухареста, Будапешта, Катанії, Ларнаки, Мілану, Неаполя, Риму, Софії, Тирани, Венеції та Відня.

Розширення маршрутної мережі має сприяти зростанню туризму у Саудівській Аравії в рамках програми збільшення туристичного потоку Vision 2030. За рахунок нових напрямків, наступного року країна отримає більше 1 млн мандрівників.

Вже у грудні цього року Wizz Air буде по вівторкам та суботам літати із Мілану і Відня до Джидди та із Риму до Ер-Ріяда, а із Відня до Ер-Ріяда — по вівторкам, четвергам і суботам.

9 січня стартують польоти до Ер-Ріяда із Будапешту (по понеділкам і п'ятницям) та Бухаресту (по понеділкам та четвергам). Рейси до Джидди із Бухаресту та Будапешту будуть виконуватися по вівторкам та суботам починаючи з 10 січня.

З 11 січня мандрівники зможуть кожної середи та суботи літати до Джидди із Риму.

Згідно розкладу 17 квітня відкриються маршрути Ларнака — Ер-Ріяд (рейси будуть виконуватися по понеділкам) та Тірана — Даммам (по понеділкам і п'ятницям).

Читайте також: «10 стильних та зручних рюкзаків для подорожей»

18 квітня Wizz Air почне літати до Ер-Ріяда із Катанії (по вівторкам та суботам), із Неаполя (по вівторкам), а також із Джидди до Венеції (по вівторкам та суботам).

На 20 квітня запланований запуск польотів із Будапешту в Даммам. На маршруті заявлено два рейси на тиждень: по четвергам та неділям. Також, починаючи з 20 квітня, перевізник буде літати до Ер-Ріяда із Мілану (по четвергам та суботам), Софії (по четвергам і неділям) та Венеції (по четвергам та неділям).

У липні стартують польти до Ларнаки із Джидди (по суботам) та Даммаму (по вівторкам).

Квитки на всі маршрути вже продаються на сайті Wizz Air та в мобільному додатку за ціною від 55€.

Фото — Hussain Abdullah / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий