Wizz Air відновить польоти до рф та роздасть українцям 100 тисяч квитків

18 августа, 2022
Wizz Air відновить польоти до рф та роздасть українцям 100 тисяч квитків Сохранить

В жовтні Wizz Air Abu Dhabi збирається відновити рейси до росії, в обхід санкцій на польти. Українцям натомість обіцяють безкоштовні квитки.

Дочірня компанія Wizz Air має арабську реєстрацію, що формально дозволяє їй не виконувати обмеження на авіаперельоти до рф, як це роблять інші східні перевізники, накшталт Qatar Airways, Etihad, Turkish Airlines або FlyDubai.

Наразі в системі бронювання Wizz Air є квитки із москви до Абу-Дабі, які будуть виконуватися щодня починаючи з жовтня, а також із краснодару — але вже з березня 2023 року.

Водночас головний офіс Wizz Air заявляє, що продовжує бути відданим українському ринку і підтримує українців у цей складний час. Тому з 15 вересня по 8 грудня українські громадяни зможуть придбати 100 000 безкоштовних квитків на будь-які рейси континентальної Європи та Великобританії, пише Lowcostavia.

Перед війною Wizz Air Abu Dhabi відкрив рейси з Абу-Дабі до Києва, а з часом і до Одеси. Одразу після повномасштабного вторгнення компанія поспішно скасувала рейси до рф і навіть вимушена була евакуйовувати персонал з України. В Жулянах залишилось три літаки лоукостера. Зараз керівництво Wizz Air схоже переоцінило ці та додаткові репутаційні втрати.

Фото — Álvaro Ibáñez / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий