Kyivstar, Vodafone та Lifecell продовжили пільги на роумінг за кордоном

9 августа, 2022
Kyivstar, Vodafone та Lifecell продовжили пільги на роумінг за кордоном Сохранить

Українські оператори, спільно із Єврокомісією та Європарламентом, продовжили угоду про безоплатний роумінг та пільги для біженців з України. Зі сторони ЄС до угоди приєднались близько 70 компаній.

У Kyivstar розширили перелік країн, де діє послуга «Роумінг як вдома». Тепер телефонувати за внутрішніми тарифами можна у Бельгії, Великобританії, Греції, Португалії, Фінляндії, Швеції, Данії, Норвегії, Ірландії, Люксембурзі, Словенії, Хорватії, Швейцарії та Єгипеті.

Vodafone продовжив дію послуги «Доступний роумінг» в 33 країнах, серед яких Великобританія, Естонія, Ізраїль, Латвія, Литва, Польща, США, Угорщина та інші. Замовити її можна один раз на місяць, якщо користувач оплатив тарифний план, розповідає Lowcostavia.

Читайте також: «Як у подорожі залишатися на зв'язку або що таку тревел-сім?»

В свою чергу Lifecell повідомив про продовження акції «Гігабайти без кордонів» та «Вхідні дзвінки без додаткової плати» до 31 серпня, які теперь діють для понад 30 країн при використанні гігабайтів у роумінгу та більшу ніж у 10 країнах при дзвінках у роумінгу. Повний перелік можна буде дізнатися у серпні, а щоб користуватися послугою доведеться сплатити за пакетний план.

Фото — Kelli McClintock / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий