У Google Maps з'явились нові функції для мандрівників

9 августа, 2022
У Google Maps з'явились нові функції для мандрівників Сохранить

Тепер мапи Google дозволяють краще планувати подорожі та залишатися на зв’язку з близькими людьми.

Розробники додали фотореалістичні види з висоти до майжу 100 найпопулярніших пам’яток світу у Барселоні, Лондоні, Нью-Йорку, Сан-Франциско, Токіо та інших містах. Завдяки цьому користувачам буде легше уявити той же Емпайр-Стейт-Білдінг у Нью-Йорку, щоб вирішити додавати його до свого маршруту подорожі чи ні. Види з висоти можна знайти у розділі «Фотографії» відповідної пам'ятки культури.

Читайте також: «Додатки для смартфону, з якими зручно подорожувати»

Велосипедисти незабаром зможуть порівнювати велосипедні маршрути та переглядати ще більш детальну інформацію про них, щоб краще підготуватися до майбутньої поїздки. Наприклад, висоту маршруту, інтенсивність автомобільного руху, наявність сходів чи крутих пагорбів, а також детальну розбивку маршруту про тип доріг.

Нові сповіщення про геодані тепер також дозволяють бачити, коли близька людина прибула або покинула місце призначення. Наприклад, якщо ви збираєтеся на концерт із друзями, або якщо хочете повідомити родичам, що дісталися до певного місця безпечно.

Види пам’яток з висоти та обмін геоданими наразі доступні по всьому світу у Google Maps на Android, iOS та ПК, а інформація про велосипедні маршрути з'явиться найближчими тижнями в містах, де є велосипедні маршрути.

Фото — Tamas Tuzes-Katai / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий