Wizz Air скасував рейси до москви у жовтні

22 августа, 2022
Wizz Air скасував рейси до москви у жовтні Сохранить

Наразі угорський лоукостер видалив із системи бронювання своєї дочірньої авіакомпанії Wizz Air Abu Dhabi рейси до москви, старт яких був запланований на жовтень. Проте рейси до краснодару у березні 2023 залишилися.

Ймовірно причиною цьому стали репутаційні втрати, через війну в Україні. Після анонсу нових рейсів з ОАЕ, соціальні мережі компанії захлинулися хвилею критики невдоволених користувачів із закликами до бойкоту всіх рейсів. Щоб якось зменшити суспільний тиск перевізник навіть пообіцяв роздати українцям 100 000 безкоштовних квитків до Європи, пише Lowcostavia.

Читайте також: «Україна вводить візовий режим із росією»

Тепер Wizz Air повідомляє про відкладення рейсів до москви на невизначений термін, а з приводу краснодару відмовчується. Офіційно це рішення пояснюється «обмеженнями в ланцюжку постачання галузі». Також у своєму Twitter компанія відповіла на критику тим, що дочка Wizz Air Abu Dhabi оперує в ОАЕ згідно з правилами цієї країни. Це дозволяє їй не виконувати обмеження на авіаперельоти до росії, за прикладом інших східних перевізників Qatar Airways, Etihad, Turkish Airlines або FlyDubai.

Фото — Даниїл Кишковар / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий