Таїланд скасовує ковід-обмеження на подорожі

14 октября, 2022
Таїланд скасовує ковід-обмеження на подорожі Сохранить

З 1 жовтня відвідувачам більше не потрібно мати при собі сертифікати про вакцинацію або довідку із результатами тесту, а для людей з легкими симптомами коронавірусу відмінили обов'язкову самоізоляцію.

COVID-19 до вересня наступного року буде класифікуватися як інфекційне захворювання, що перебуває під наглядом, а не як небезпечне інфекційне захворювання. Через це відповідні заходи протидії йому для відвідувачів, місцевих жителів та хворих людей будуть змінені, повідомляє Bangkok Post.

Хворих без симптомів або зі слабкими симптомами не будуть ізолювати, але їм рекомендують дотримуватися заходів по контролю за інфекцією. Наприклад, носити маски для обличчя, дотримуватись соціальної дистанції та частіше мити руки.

Читайте також: «Таїланд запроваджує нові довгострокові візи»

Заходи контролю за хворобою вирішили послабити, оскільки показники захворюваності наразі не є серйозними, а симптоми схожі із звичайною застудою. Проте хворим людям, імовірно, доведеться дотримуватися інших правил на своїх робочих місцях. Тим, хто тісно співпрацює з людьми похилого віку, необхідно буде триматися подалі від них та інших людей із категорії уразливих. Після дотримання заходів по контролю за захворюванням, протягом 5 днів також не вимагатимуть здати тест на антиген.

Фото — Worachat Sodsri / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий