Таїланд запроваджує нові довгострокові візи

2 сентября, 2022
Таїланд запроваджує нові довгострокові візи Сохранить

Економіка країни поступово відновлюється після пандемії і, щоб повернутися до конкурентного рівня, місцева влада оголосила про запровадження візи резидента для залучення нової хвилі іноземних інвестицій та спеціалістів.

Очікується, що програмою протягом наступних п’яти років скористаються понад мільйон іноземців, яких приваблює низька вартість життя та тайський образ життя, пише Bangkok Post.

Концепція довгострокової візи була представлена ще у 2021 році. Вона буде видаватися на пять років з можливістю продовження ще на п’ять років і включати багаторазовий дозвіл на повторний в’їзд.

Читайте також: «Хто такі digital nomads та як працювати подорожуючи?»

Нова віза підійде заможним іноземцям, які відповідають певним критеріям. Так, наприклад, цифрові кочівники з досвідом роботи від 5 років мають заробляти не менше 80 тисяч доларів на рік за останні два роки або від 40000$, але обов'язково мати вищу освіту. Члени родини заявника можуть розраховувати на рівні візові умови перебування, але тільки для чотрьох осіб на сім'ю.

Серед переваг програми: продовжений термін подання звітності з 90 днів до одного року, поновлюваний цифровий дозвіл на роботу і прискорена процедура оформлення по прибутті в аеропорту.

Фото — Peter Borter / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий