SkyTrax визначив найкращі авіакомпанії року

30 сентября, 2022
SkyTrax визначив найкращі авіакомпанії року Сохранить

Команда британської консалтингової агенції визначила переможців щорічної премії World Airline Awards, яка вважається «Оскаром» у світі авіації.

Цього року в рейтингу відзначилась українська МАУ, яка розмістилась на 8-му місці серед найкращих перевізників Східної Європи.

У загальному рейтингу першість належить Qatar Airways, чиє бортове обслуговування, зосереджене на комфорті, вишуканій кухні, новітніх аудіо та відеорозвагах, встановлює моду в галузі. SkyTrax також відзначив високоякісний сервіс компанії та сучасний парк літаків.

Читайте також: «Тревел-хаки: як вижити під час польоту та після»

Друге місце посіла Singapore Airlines, яка в своїй роботі незмінно віддана обслуговуванню клієнтів. Бортові меню в усіх класах обслуговування перевізника пропонують вишукані страви від відомих шеф-кухарів, тоді як всі пасажири можуть насолоджуватися найсучаснішою бортовою системою розваг із широким вибором фільмів, музики та ігр.

Закриває першу трійку дубайська Emirates. Перевізник керує сучасними, ефективними та комфортними літаками, а культурно різноманітний персонал щодня надає пасажирам на шести континентах послуги виского рівня.

Найкращими в Європі стали Turkish Airlines, Air France та Swiss International Air Lines.

А серед лоукостерів особливо відзначились AirAsia, Scoot та Southwest Airlines.

Фото — Arkin Si / Unsplash

Комментарии
Здесь пока никто не оставлял комментарии...
Написать комментарий